Schminken

Schminken basis
Schminken basis

Schminken basis

Cursusnummer:
19

SCHMINKEN Hoe werkt dat nou eigenlijk? 

Veel kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden en wij worden blij van happy kids. Nou kan ik je vertellen dat schminken ook nog eens heel leuk is om te doen! Dit is een korte basiscursus waarin we de belangrijkste vraag om een mooie geschminkt snoetje te krijgen gaan beantwoorden: Wat heb je nodig en niet onbelangrijk…. hoe gebruik je de verschillende materialen voor een mooi resultaat? 

Het op de juiste wijze gebruiken van professionele schmink en verschillende soorten kwasten en sponzen is wat we gaan oefenen. Dit is het belangrijke begin dus dit noemen we de basistechnieken. Je leert hiermee prinsesjes, unicorns en tijgers te schminken. Uiteraard kun je met de basistechnieken nog veel meer ontwerpjes maken door zelf veel te oefenen. We oefenen op practice boards zoals op de foto dus niet op elkaar. Ga je mee op ontdekking in de wereld van het schminken? Schrijf je snel in en zorg dat jouw plekje gereserveerd is.  

2 lessen inclusief gebruik van professionele schmink materialen.

Naast de cursuskosten zijn er nog €27,00 materiaalkosten. Deze basismaterialen blijven uiteraard in bezit van de cursist. 2 professionele penselen, 2 schmink potjes, 2 sponsjes. Naar wens kun je ter plekke extra materialen die je fijn vind aanschaffen.

Lees meer
  • 2 lessen van 2,5 uur, elke 2 weken. Toon details
    • 1: donderdag 26 okt 2023 - 19:30 – Leerplein regenboog
    • 2: donderdag 9 nov 2023 - 19:30 – Leerplein regenboog
  • € 76,00 Inclusief € 27,00 voor cursusmateriaal.
  • Esther van Zeeland
  • Leerplein regenboog Toon adres-info